Înapoi la blog

Vista se lansează la Paștele Cailor

REPORTAJ

1 min read
Vista se lansează la Paștele Cailor

Că tot veni vorba de Bill Gates, am uitat să vă spun cîte ceva. Cît timp am stat în faţa sediului Microsoft, umbla un zvon cum că Măruţă s-a cam intimidat în faţa lui Bill şi nu mai găsea întrebările. Că o fi gura rea a concurenţei ţinută departe de pradă, că o fi adevărat, nu ştiu, pentru că eram prea ocupat cu degeratul în frigul de afară.

Important e că Bill ăsta are harul de a zăpăci rău de tot lumea. Iar dacă Windows-ul are manual tehnic şi-i mai dai de cap, Bill Gates n-are aşa ceva. Hai să luăm un exemplu concret. Pe 31 ianuarie 2007, Antena 3 anunţa pe site faptul că multimilionarul în dolari a ajuns la Bucureşti. Nimic ciudat pînă acum…

Dar…

…cîteva rînduri mai jos, suntem informaţi că promovarea produsului Vista va „debuta pe 30 februarie şi va dura pînă la 30 aprilie”. Şi eu chiar mă întrebam dacă e cu adevărat necesar ca Bill să-i mişte fundul peste mări şi ţări ca să-şi prezinte produsul. Păi da, zic eu, fiindcă românii „cititori” de Antena 3 punct ro prindeau promoţia Vista la Paştele Cailor.