Înapoi la blog

Poz(n)ele mele

TABLETĂ

2 min read
Poz(n)ele mele

M-am uitat astăzi la fotografiile din profilul meu de pe Yahoo. Nu au fost alese cine ştie cum, ci au fost adăugate pe măsură ce le făceam. Lucru ciudat, pentru că, rememorînd circumstanţele în care au fost făcute, mi-am dat seama că intervalul dintre ele e de aproape un an. Aşadar, iată cum arătam eu de-a lungul facultăţii… Să vă spun şi eu povestea fiecăreia.

  1. Poz(n)a numărul 1: uşor de ghicit. Ce se vede:
  • Port un tricou albastru, pe care scrie ATY - Genetic Running (?)
  • Poza e făcută undeva în vară
  • În spate e C11-le din Codrescu şi Gaudeamusul

Ce nu se vede:

  • În mîna dreaptă am ditamai sacoşa de plastic de la Billa, iar în stînga, o gogoaşă mîncată pe jumătate;
  • Pantaloni din jeans, albi şi şlapi maro. Poză executată pe 21 iunie 2005 de către consoartă.
  1. Poz(n)a numărul 2. Eu în prim-plan, semi-profil, semi-amorsă (sau semi-morsă). Executat (eu, adică) în redacţie la Alma, de către Roxana. Ţinta era Andrei, în fundal. Ce nu se vede e kilul de cafea pe care l-am băut înainte. Restul e transparenţa presei

  2. Poz(n)a numărul 3: headshot. Executată la 4 dimineaţa în C1, în anul 3 de facultate. Ce se vede e ex-calculatorul meu, de care am divorţat irevocabil, teancul măricel de Opinii şi teancul mai mic de DVD-uri piratate. Un ceas de-al lui Daniel şi nelipsitul Post-it cu adresele hub-urilor din LAN. Ce nu se vede e lampa din spate, care dă lumina portocalie şi mîna întinsă, în care ţineam aparatul foto (recunosc, e o poză gen Hi5, pe care ţi-o faci singur, ca să fii sexos).

  3. Poz(n)a numărul 4 e făcută recent şi încheie (sau ar fi trebuit să încheie) studenţia mea. În mîna dreaptă, doza de Redbull, în spate, Grădina Botanică. Ce nu se vede: grupul meu de prieteni (Lori, Cosmin & Miha, George, Marius, Gabi & Mona şi Ralucile) şi gîndul criminal care mă îndemna să cumpăr frezii îngheţate.