Înapoi la blog

Pentru Daniel

TABLETĂ

3 min read
Pentru Daniel

Revin pe blog după o absenţă considerabilă. Nu cu vreun reproş, comentariu sarcastic sau ceva tipic lui Botezatu. Schimb astăzi registrul blogului şi vă povestesc despre o chestiune importantă – atât de importantă pe cât viaţa sau moartea unui om poate fi. Vreau să vă vorbesc despre Daniel.

Probabil că mulţi dintre voi îl ştiţi pe Daniel prin cauza lui de pe Facebook, sau poate aţi văzut filmuleţul lui difuzat la metrou. Poate îl cunoaşteţi de la Antene sau poate aţi auzit despre el de la un prieten.

Pentru noi, cei din BitDefender, Daniel nu e doar un nume despre care se vorbeşte în mass-media. Daniel e prietenul nostru, omul cu care schimbăm glume sau înclinări din cap complice, tipul căruia îi plac merele ionatane şi, mai presus de tot, cel care iubeşte viaţa şi se zbate pentru ea. Şi nu e vorba doar de viaţa lui, pentru că Daniel Răduţă e căsătorit şi va deveni tătic în doar o lună.

Cauza lui a reuşit deja să strîngă aproximativ 50.000 de euro - o sumă considerabilă, însă mult prea mică pentru transplantul de măduvă osoasă de care are nevoie. Mai are nevoie de încă 100.000 pentru a-şi recăpăta viaţa şi pentru ca noi să-l revedem acolo unde îi este locul – nu pe un pat de spital, ci printre noi.

Cum ne poţi ajuta să-i redăm speranţa lui Daniel?

Pe durata lunii februarie, BitDefender Iaşi va organiza o serie de evenimente caritabile la care sunteţi invitaţi cu toţii. Dacă nu sunteţi din Iaşi, puteţi participa la evenimentele din Timişoara sau din Cluj.

Pentru Iaşi, avem următorul program, care se va desfăşura la sediul BitDefender:

  • Sâmbătă, 13 februarie 2010 (prima jumătate a zilei) – campionat de tenis de masă, cu participarea angajaţilor BitDefender Iaşi, a prietenilor acestora, precum şi a mai multor oameni de afaceri din oraş. Taxa de participare e de 20 RON; înscrierile se fac folosind formularul de contact de mai jos. În a doua jumătate a zilei, vom organiza un campionat de fotbal în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv (Copou – Târguşor). Cîştigătorul ia toţi banii strînşi din participări şi va avea onoarea de a-i dona cauzei lui Daniel.
  • Pe 27 februarie 2010, vă aşteptăm la sediul BitDefender Iaşi pentu Parada Mărţişoarelor. Principala atracţie a evenimentului a fi expoziţia cu vânzare a mărţişoarelor realizate manual de Monica. Mai spre seară, vom organiza o licitaţie de obiecte personale aduse de angajaţii BitDefender. Toţi banii strînşi din eveniment vor pleca în contul lui Daniel.

Dacă nu puteţi ajunge la suita de evenimente, dar doriţi să contribuiţi la cauza lui Daniel, puteţi să donaţi folosind conturile deschise la Banca Transilvania, pe numele Răduță Daniel Mădălin:

EUR: RO72BTRL06404201F02712XX

RON: RO57BTRL064013HAF02712XX

sau să ne faceţi o vizită şi să depuneţi suma dorită de bani la urna amplasată în firmă.