Înapoi la blog

Gigi Becali, acum și cu Wordpress la purtător

TABLETĂ

1 min read
Gigi Becali, acum și cu Wordpress la purtător

Începând de astăzi, George “Gigi” Becali păşeste în spaţiul virtual. Da, aţi citit bine, Becali bloguieşte. Momentan, blogul-minune (care stă falnic la http://www.georgebecali.ro/blog/) numără doar 3 posturi, dintre care unul e de test :). Până şi Anul Ortodox are mai multe, însă tot e un început pentru o persoană certată cu scrisul. Demersul lui în lumea condeiului virtual e motivată de faptul că:

Vreau să pot comunica şi cu fanii mei, şi cu duşmanii mei înverşunaţi. Am destui, şi în sport, şi în politică. Declar din start că nu voi sta nicio clipă în faţa tastaturii, dar vă asigur că eu sunt cel care dictează textele de pe acest blog. Mai promit că voi găsi întotdeauna timp să răspund la cele mai importante critici aduse de voi, cititorii spuselor mele.

De la mine, are un 10 pentru sinceritate, un 3 pentru faptul e e printre ultimii mohicani care nu şi-au făcut blog până acum şi un 1 pentru că, probabil, firma care s-a ocupat de punerea pe picioare a blogului (Bunt Studio) trebuie să-i fi luat o căruţă de bani pe un… aţi ghicit, Wordpress.

Fără număr, nene Becali, fără număr!